Een dynamische Vlog laten maken?
De Videoverteller is uw reporter ter plaatse!

Wilt u op een makkelijke en snelle manier iets actueels aan uw klanten vertellen? Dan kunt u bij De Videoverteller een vlog laten maken. Dit kan al in een korte video van tussen de 30 seconden en 2 minuten. Een video blog is daarom zeer geschikt om nieuwtjes mee te delen. Daarnaast kunt u ook prima producten aan kondigen, of een evenement verslaan.

Kosten vlog

De Videoverteller heeft ervaring als camerajournalist. Die ervaring is belangrijk voor het laten maken van een vlog. De Videoverteller werkt met een enthousiaste presentator. Hij of zij neemt de kijker bij de hand en duidt op die manier de beelden voor uw kijker. Zo krijgt de kijker de ervaring dat hij of zij erbij is en bovenop de nieuwste ontwikkelingen zit. De video is snel te publiceren op websites en sociale media en geeft u zo een groot bereik in uw marketing uitingen.

De Videoverteller werkt snel en vakkundig en zorgt voor een vlot en dynamisch eindresultaat. Kosten zijn afhankelijk van uw wensen als klant, maar De Videoverteller kan u als klant altijd een scherpe prijs aanbieden.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Bekijk voorbeeld

Vlog offerte

Een vlog is relatief makkelijk te produceren. Een simpel scriptje vanuit de klant volstaat meestal. Op locatie doen de Videoverteller en zijn presentator de rest:

  • Duidelijk verhaal
  • Eventueel interviews
  • Aanvullende beelden
  • Geluidstechniek
  • Passende muziek

Interesse gewekt? Een op maat gemaakte offerte heeft u binnen 24 uur.

Direct offerte aanvragen

Meer weten over het laten maken van een vlog?
Bel dan: 06 3376 1854

Of informeer per mail