U wilt een Videoproductie laten maken?
Dat kan! Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

In overleg met u als klant zorg ik ervoor dat uw visie en boodschap vorm krijgen ineen prachtige videoproductie! De Videoverteller maakt bedrijfsvideo’s, promotievideo’s, of een persoonlijk document. Daarnaast maakt De Videoverteller een prachtig videoverslag van uw evenement.

Bedrijfsvideo laten maken

Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen? Een bedrijfsvideo is uitermate geschikt om uw potentiële klant te vertellen over uw visie en missie, of een nieuwe ontwikkeling te introduceren.

Bedrijfsvideo laten maken

Promotievideo laten maken

Wilt u een promotievideo laten maken? De videoverteller helpt u graag met een pakkende promotievideo voor uw bedrijf, product, evenement of concept. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Promotievideo laten maken

Videoportret laten maken

Bij De Videoverteller kunt u een persoonlijk videoportret laten maken. De Videoverteller maakt een visueel aantrekkelijk en integer, persoonlijk videoportret van u als persoon, creatieveling of professional. Ideaal voor bijvoorbeeld uw expositie!

Videoportret laten maken

Vlog laten maken

Video Weblogs, kortweg Vlogs, zijn een populaire, hedendaagse en snelle manier om uw bedrijf of instelling te promoten. In een korte, bondige, vlotte video, die u kunt gebruiken op uw website en sociale media, zet de Videoverteller u op de kaart.

Vlog laten maken

Evenementvideo laten maken

Een evenementvideo is tegenwoordig een must om je evenement te promoten. Of het nu gaat om een aankondiging of een aftermovie, de Videoverteller staat voor je klaar!

Evenementvideo laten maken

Documentaire laten maken

Of het nu gaat om het vastleggen van een nieuwe ontwikkeling, of misschien kijkt u liever terug op het verleden, de Videoverteller legt het voor altijd vast in een mooie, korte documentairevideo: Stijlvol en integer!

Documentaire laten maken

Studio productie laten maken

Voor een studio productie bent u bij De Videoverteller aan het goede adres! Wilt u een video(serie), of vlog maken? Of wilt u een evenement livestreamen?

Onder deskundige begeleiding staat u, of uw klant voor de camera. Altijd met de juiste belichting, geluid en compositie!

Studio productie laten maken

360 graden video laten maken

Zoekt u een mooie, nieuwe manier om uw bedrijf te presenteren? 360 graden video is een nieuw medium dat voor veel toepassingen geschikt is! 360 graden video is zeer effectief voor de behandeling van een specifieke angst. Ook kunt u er uitstekend situaties mee simuleren op en buiten de werkvloer voor trainingsdoeleinden.

360 graden video maken

Heeft u een vraag?

Bel naar: 06 3376 1854

Of stuur een mail