U wilt een Videoportret laten maken? Presenteer uzelf als professional of creative!

Als u zichzelf graag aan uw klant of publiek wil presenteren kunt u de hulp van De Videoverteller inschakelen. De Videoverteller komt bij u thuis en op locatie om een eerlijk, persoonlijk en zo volledig mogelijk portret van u te maken.

Kosten videoportret

Als professional of creative heeft u een goed beeld van hoe u in elkaar zit en wat u sterke kanten zijn. Als u een videoportret wilt laten maken bij De Videoverteller, wilt u dezeĀ puntenĀ uiteraard graag terugzien. U heeft daar vanzelfsprekend invloed op. De Videoverteller heeft een coachende functie en legt u uit hoe uw persoonlijkheid en kracht het beste in beeld te vertalen is. U kunt hierdoor een vertrouwde of juist een verrassende kant van uzelf laten zien! Aan de hand van uw wensen kan De Videoverteller een scherpe prijs aanbieden.

Wat biedt De Videoverteller zoal:

  • Samen tot een script komen
  • Filmen op locatie, studio, of thuis
  • Interview of testimonials
  • Muziek op maat

 

Bekijk een voorbeeld

Videoportret offerte

Bij een videoportret op maat hoort ook een offerte op maat. De Videoverteller vindt het belangrijk vooraf al zoveel mogelijk duidelijkheid te geven. In uw offerte zult u dan ook altijd kunnen rekenen op transparantie in uurtarieven, de te maken uren en de totale kosten. Dus ook inclusief BTW!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan nu een offerte aan en weet binnen 24 uur waar u aan toe bent.

 

Offerte aanvragen

Nog andere vragen?
Bel even op: 06 3376 1854

Of stuur een bericht