Een dynamische Social video laten maken?
Met De Videoverteller gaat u viral!

Wilt u op een makkelijke en snelle manier iets actueels aan uw klanten vertellen? Dan kunt u bij De Videoverteller een social video laten maken. Dit kan al in een korte video van tussen de 5 seconden en 2 minuten. Een social video is daarom zeer geschikt om nieuwtjes mee te delen. Daarnaast kunt u ook prima producten aan kondigen, of een evenement verslaan. Gebruik uw video voor Youtube, Tiktok, LinkedIn, Facebook, Instagram of Snapchat, afhankelijk van de doelgroep.

Kosten Social video

De Videoverteller heeft ervaring als camerajournalist. Die ervaring is belangrijk voor het laten maken van social video. De Videoverteller werkt met een enthousiaste presentator. Hij of zij neemt de kijker bij de hand en duidt op die manier de beelden voor uw kijker. Zo krijgt de kijker de ervaring dat hij of zij erbij is en bovenop de nieuwste ontwikkelingen zit. De video is snel te publiceren op websites en sociale media en geeft u zo een groot bereik in uw marketing uitingen.

De Videoverteller werkt snel en vakkundig en zorgt voor een vlot en dynamisch eindresultaat. Kosten zijn afhankelijk van uw wensen als klant, maar De Videoverteller kan u als klant altijd een scherpe prijs aanbieden. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? De Videoverteller is op de hoogte van alle videotrends en kan zorgen voor een echte wow factor bij uw potentiƫle klant

Bekijk voorbeeld

Social video offerte

Een social video is relatief snel te produceren. Een simpel scriptje vanuit de klant volstaat meestal. Op locatie doen de Videoverteller en een eventuele presentator de rest:

  • Duidelijk verhaal
  • Eventueel interviews
  • Aanvullende beelden
  • Geluidstechniek
  • Passende muziek

Is uw interesse gewekt? Mooizo! Een op maat gemaakte offerte heeft u binnen 24 uur.


Direct offerte aanvragen

Meer weten over het laten maken van een social video?
Bel dan: 06 3376 1854

Of informeer per mail