Promotievideo
Photoflyer - Ketel 1

Werkwijze Promotievideo

Photoflyer bood De Videoverteller de kans om een mooie promo voor hen te schieten. Belangrijk was dat de Ketel 1 flyer goed in beeld zou komen. Daarnaast moest de nieuwe Instax polaroidcamera gepromoot worden. Dankzij een gezellige festivalambiance schoot De Videoverteller deze sfeervolle beelden.

De video werd volledig geschoten met de Sony A7S camera. Deze camera heeft een extreem lichtgevoelige sensor. Hierdoor kan de camera in lastige opname omstandigheden ook met weinig licht uit de voeten.

Op festival Down The Rabbit Hole waren de lichtomstandigheden zeer gevarieerd. Zo maakte De Videoverteller opnames indoor en outdoor. Van een sfeervol verlichte dansvloer, tot een donkere festivalavond.

Over Photoflyer

PhotoflyerĀ verzorgt uw fotobranding. Dit doet het bedrijf door middel van de zogenaamde photoflyer. De photoflyer is een mooie herinnering voor een evenementbezoeker.

Door de unieke branded flyer waarin de polaroid wordt meegegeven aan de evenementbezoeker kunt u uw bedrijf onder de aandacht brengen!

Op festival Down The Rabbit Hole fotografeerde het Photoflyer team voor jeneverproducent Ketel 1.

Interesse om een mooie promotievideo te laten maken?

Promotievideo laten maken