Promotievideo
Manders Keukens

Promotievideo werkwijze

Voor een promotievideo wordt altijd eerst een script geschreven. De Videoverteller onderzoekt wat er gepromoot moet worden. Wat zijn de kernwaarden van een bedrijf, product of evenement. Wat wil de klant uitstralen en welke doelgroep wil deze bereiken? Vaak worden ook in deze fase (voice-over) teksten geschreven. Na het script te hebben geschreven en de locatie doorgenomen te hebben komt De Videoverteller filmen op de aangewezen locatie. Er wordt overlegd met de klant over de muziekkeuze.

Hierna volgt de montage en eventuele kleurcorrectie en grading. De muziek wordt op maat gemaakt en visuele effecten en teksten worden toegevoegd. Daarna heeft de klant de mogelijkheid tot revisie, waarna De Videoverteller het geheel nog verder naar de wensen van de klant kan aanpassen.

Over Manders Keukens

Manders Keukens in Schaijk is al ruim 40 jaar een hecht familiebedrijf, met enthousiaste verkoopmedewerkers en vakkundige monteurs.U vindt hier allerhande keukens, van klassiek tot modern. Manders levert Duitse kwaliteitskeukens en keukens op maat, die u helemaal naar uw smaak kunt laten maken in de eigen werkplaats. In de showroom staan ruim 40 verschillende keukens opgesteld!Manders onderscheidt zich door veelzijdigheid.

“Manders: keukens, maar dan anders…”

Wilt u ook een promotievideo laten maken voor bedrijf, product of evenement?

promotievideo laten maken