Bedrijfsvideo
Tafel Concept Nederland

Bedrijfsvideo werkwijze

Enthousiasme is de grote kracht van Klaas Elsinga. De eigenaar van Tafelconcept Nederland is goed met mensen. Dit wilden we terug laten komen in de video die De Videoverteller van hem maakte. De Videoverteller volgde Klaas een dag  in al zijn bezigheden. Hierdoor krijgen zijn klanten een goed beeld van het bedrijf van Klaas. Als basis kozen we voor een interview met Klaas. Daarnaast schoot De Videoverteller sfeervolle beelden.

Klanten kunnen iedere dag, 24/7 op Klaas rekenen. Hij is aimabel en hulpvaardig. Dit is goed terug te zien in de video. De camera laat intieme beelden zien van Klaas en zijn klant. Daarnaast zijn de kleuren warm en intens. Dit representeert de band die Klaas met zijn klanten heeft. Een band die verder gaat dan het zakelijke.

De video wordt getoond op de homepagina van de nieuwe website. Zo kan deze (potentiële) klanten een snelle indruk geven van dit prachtige bedrijf!

Over Tafel Concept Nederland

Tafel Concept Nederland is een bedrijf van Klaas Elsinga. Klaas komt uit een echt Horecanest. Als enthousiast ondernemer in de branch heeft hij veel gevoel voor stijl en aankleding. Naast de begeleiding in de producten die hij verkoopt, geeft Klaas ook advies op het gebied van inrichting.

Tafel Concept Nederland zorgt voor de aankleding van uw horeca bedrijf. U kunt servetten laten ontwerpen en laten bedrukken met uw eigen logo. Daarnaast verkoopt Tafel Concept Nederland ook tafellopers en napperons. Advies over de tafelaankleding is daarbij een vanzelfsprekendheid!

U kunt nu meteen uw bedrijfsvideo laten maken!

Bedrijfsvideo laten maken