Bent u op zoek naar een fotograaf?
De Videoverteller werkt vanuit Nijmegen, door het hele land.

Wilt u uw evenement laten fotograferen, of wilt u een persoonlijke, of zakelijke portretserie laten schieten? Maak dan gebruik van de fotografische kwaliteiten van De Videoverteller.

Evenement fotografie

Heeft u een zakelijk, sportief, cultureel of lifestyle evenement en wilt u een mooie fotoreportage? De Videoverteller beschikt over professionele camera apparatuur en maakt sfeervolle en kleurrijke fotoserie voor op uw website en sociale media. De Videoverteller levert ook gelijk de nabewerking voor het mooiste resultaat. De reportage kan in veel gevallen al dezelfde dag bewerkt aangeleverd worden!

U wilt toch¬†ook zo’n mooie reportage van uw evenement?

 

Offerte aanvragen

Portret fotografie

De Videoverteller werkt als portretfotograaf op locatie, bij u thuis, maar ook vanuit een eigen studio. Na gelang uw wensen maakt De Videoverteller een offerte op maat, die een heldere indicatie geeft van de te maken (optionele) kosten. De Videoverteller kan uw portret de sfeer geven die u in uw hoofd heeft met behulp van:

  • Sfeervolle rekwisieten
  • Professionele belichting
  • Kleurcorrectie en grading
  • Nabewerking foto
  • Professionele¬†camera en lenzen
  • Perfecte timing
Vraag nu offerte aan

Vastgoed Fotografie

Heeft u een huis of ander gebouw te verkopen, of heeft u vastgoed in aanbouw en wilt u dit proces lasten vastleggen? De Videoverteller komt door het hele land uw vastgoed zo aantrekkelijk mogelijk vastleggen. Zo kunt u de mooie beelden snel op uw website, funda, of sociale media plaatsen.

Direct een offerte

Luchtfotografie drone

De Videoverteller verzorgt ook luchfotografie met een drone. Hierdoor krijgt u de mooiste overzichtsbeelden van uw bedrijf of evenement.

Ook voor particulieren is het erg leuk om een beeld van de woning te hebben vanuit de lucht!

Geef me mijn offerte

De Videoverteller maakt ook 360 graden foto's!
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of vastgoed?
Bel: 06 3376 1854

Of mail