De Videoverteller levert naast volledige producties ook de diensten van cameraman, video editor, of video digitalisering.

De Videoverteller is veelzijg, waardoor hij in te zetten is als cameraman én als video editor. Bovendien is De Videoverteller in te huren als fotograaf. De Videoverteller digitaliseert uw oude video’s en heeft een professionele studio ter beschikking voor opnames en livestreams. Naast de afzonderlijke diensten verzorgt De Videoverteller natuurlijk gewoon uw volledige producties.

Cameraman omgeving Nijmegen

Zoekt u een cameraman in de omgeving Nijmegen, maar ook elders in het land? Huur dan nu De Videoverteller in. De Videoverteller werkt zowel alleen als in een team van cameramensen.

Cameraman inhuren?

Editor omgeving Nijmegen

Zoekt u een editor in de omgeving Nijmegen, of ook elders in het land? Uw bestaande beeld en/of geluid is in goede handen bij De Videoverteller! Is samenspraak met de klant maakt De Videoverteller er dus een mooi geheel van. Vraag naar de mogelijkheden!

Freelance editor inhuren?

Studio verhuur

Wilt u een professionele studio huren voor uw video productie of livestream? In een studio vlakbij de A325 verzorgt De Videoverteller uw opnames. De studio bevat professionele licht-, camera- en geluidsapparatuur. U huurt de studio met of zonder technicus. De studio is ook op locatie beschikbaar voor opname of livestream. Vraag nu naar de scherpe prijzen!

Studio huren?

Video digitaliseren

Veel mensen hebben thuis nog videobanden liggen. Hier staan vaak dierbare herinneringen op. De Videoverteller kan deze banden digitaliseren. Hierdoor blijft uw herinnering voor altijd bewaard. Een fijne bijkomstigheid is dat de kwaliteit niet meer kan afnemen.

U kuntzowel oude VHS banden, als DV bandjes laten digitaliseren. Desgewenst maakt De Videoverteller van de video een mooie montage. Een compilatie van meerdere banden kan uiteraard ook. Vraag naar de mogelijkheden!

Uw video digitaliseren?

Fotograaf omgeving Nijmegen

Zoekt u een fotograaf in de omgeving Nijmegen, of elders in het land? Dan kunt u ook weer bij De Videoverteller terecht. De Videoverteller fotografeert vastgoed, evenementen en portretten.

In zowel studio, als op locatie, zorgen wij voor het perfecte plaatje. Inclusief bewerking, waardoor u het allerbeste uit uw foto’s haalt! Vraag naar de mogelijkheden. De Videoverteller maakt voor u een scherpe prijs op maat!


Fotos laten maken?

Wilt u iets vragen?
Bel: 06 3376 1854

Of mail