De Videoverteller levert naast volledige producties ook de diensten van cameraman, video editor, of scriptschrijver.

De Videoverteller is veelzijg, waardoor hij in te zetten is als cameraman, video editor, of scriptschrijver. Bovendien is De Videoverteller in te huren als fotograaf, maar ook als componist. Naast de afzonderlijke diensten verzorgt De Videoverteller natuurlijk gewoon uw volledige producties.

Cameraman omgeving Nijmegen

Zoekt u een cameraman in de omgeving Nijmegen, maar ook elders in het land? Huur dan nu De Videoverteller in. De Videoverteller werkt zowel alleen als in een team van cameramensen.

Cameraman inhuren?

Editor omgeving Nijmegen

Zoekt u een editor in de omgeving Nijmegen, of ook elders in het land? Uw bestaande beeld en/of geluid is in goede handen bij De Videoverteller! Is samenspraak met de klant maakt De Videoverteller er dus een mooi geheel van. Vraag naar de mogelijkheden!

Freelance editor inhuren?

Script laten schrijven

Wilt u een script laten schrijven voor uw video? De Videoverteller zet uw verhaal strak en helder op papier! Zodoende heeft u de basis in huis voor een topvideo. En dat tegenĀ een scherpe prijs!

Uw script laten schrijven?

Componist voor video

De Videoverteller is niet alleen handig met beeld, maar ook met geluid. Als u iets anders wilt dan stockmuziek kan De Videoverteller u helpen!

Uw muziek wordt compleet op maat gemaakt. Indien gewenst wordt de muziek ook gemonteerd onder uw video. De Videoverteller heeft jarenlange muzikale ervaring!

Componist voor uw video?

Fotograaf omgeving Nijmegen

Zoekt u een fotograaf in de omgeving Nijmegen, of elders in het land? Dan kunt u ook weer bij De Videoverteller terecht. De Videoverteller fotografeert vastgoed, evenementen en portretten.

In zowel studio, als op locatie, zorgen wij voor het perfecte plaatje. Inclusief bewerking, waardoor u het allerbeste uit uw foto’s haalt!

Fotos laten maken?

Wilt u iets vragen?
Bel: 06 3376 1854

Of mail