Een Bedrijfsvideo laten maken
De manier om uw bedrijf op de kaart te zetten!

Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen? Een bedrijfsvideo is uitermate geschikt om iets over uw bedrijf te vertellen of een nieuwe ontwikkeling te introduceren. Op de home pagina van uw website zal uw klant hierdoor binnen een minuut een goed beeld hebben van uw bedrijf, de werkwijze, visie en missie.

Kosten Bedrijfsvideo

Een goede bedrijfsvideo is van essentieel belang voor uw bedrijf en bedrijfswebsite. Daarom gaat De Videoverteller grondig en secuur te werk. Een eerste indruk maakt u immers maar één keer! Van scripting tot eindproduct zullen we samen kijken naar de juiste stijl- en sfeerkeuzes, zodat beide partijen op ieder moment weten waar ze aan toe zijn.

De Videoverteller staat voor heldere afspraken en heldere prijzen. Voordat De Videoverteller voor u aan de slag gaat maken we afspraken over het aantal revisierondes, waardoor u controle heeft over het eindproduct. Zo kunt u aanwijzingen doorgeven, zodat De Videoverteller de bedrijfsvideo tot in de puntjes bij kan schaven. Helemaal op maat, naar uw wensen.

Bekijk een voorbeeld

Bedrijfsvideo offerte

In een offerte van De Videoverteller zijn de volgende zaken standaard opgenomen:

  • Script
  • Camerawerk
  • Montage
  • Muziek
  • Titels/Graphics
  • Kleurcorrectie/Grading

Klinkt aantrekkelijk toch? Na aanvraag heeft u bovendien binnen een werkdag de offerte binnen!

Nu een offerte laten maken

Toch nog vragen?
Bel me dan gerust op: 06 3376 1854

Of stuur een mail

Benieuwd naar de mogelijkheden van Virtual Reality voor uw Bedrijfsvideo?

De Videoverteller biedt ook 360 graden video en Virtual Reality diensten aan. Deze visueel verbluffende kijkerservaringen zal uw klanten versteld doen staan.

Virtual Reality Bedrijfsvideo laten maken