Videoproducties
zijn de grote passie van de Videoverteller!

“Als het gedacht of opgeschreven kan worden, dan kan het verfilmd worden” zei Stanley Kubrick ooit.

Daar sluit De Videoverteller zich graag bij aan. Wat uw videowens ook is, De Videoverteller helpt u deze te verwezenlijken. Samen komen we tot een gestroomlijnd verhaal en De Videoverteller neemt u de rest uit handen en weet wat de beste oplossing voor u is.

Enkele van de klanten die u voor gingen.

Kernwaarden De Videoverteller

Korte lijntjes
Tim, De Videoverteller, neemt de opdracht aan, bespreekt de eisen, maakt de offerte, verwerkt de opdracht en verstuurt vervolgens zelf de factuur. Geen tussenpersonen of projectmanagers die het proces onnodig kunnen vertragen.

Duidelijke prijzen
De Videoverteller wil altijd marktconforme prijzen bieden. Op de website worden de richtprijzen, waar mogelijk, weergegeven. De Videoverteller gelooft, ook qua kosten, in transparantie en duidelijkheid.

Altijd maatwerk
De Videoverteller heeft geen laadjes met standaard video’s, titels en muziek. Alle opdrachten zijn op maat gemaakt. Huisstijlen en guidelines worden daarbij gerespecteerd.

Alle puntjes op een rij

De Videoverteller streeft altijd naar:

  • 100% uitwerken van jouw doel
  • Veelzijdige en creatieve oplossingen
  • Een transparante en duidelijke communicatie
  • Heldere prijzen op projectbasis
  • Afronden binnen de deadline
  • Afronden binnen het budget
  • Een rapportcijfer van een 8 of hoger

Uitproberen? Bel Tim via 06 3376 1854 of

Stuur een email

Hallo! Ik ben Tim, De Videoverteller

Hallo, Ik ben Tim Perry, De Videoverteller. Mijn hele leven vertel ik al verhalen in verschillende vormen. Dit doe ik het beste en met het meeste plezier in beeld en geluid. Van jongs af aan maakte ik met broer en vrienden sketches, verhalen, filmpjes en audio opnamen. Later verdiepte ik me in film en muziek. Nu ben ik nog steeds bezig met het maken van verhalen en vertel ik met video. Hier komen mijn passie voor beeld en geluid samen.

Benieuwd naar mijn ideeën voor uw bedrijf of product? Vrijblijvend een kopje koffie drinken? Ik kom graag bij u langs! Langskomen bij mij op kantoor kan natuurlijk ook.

 

Tim Perry

Eigenaar De Videoverteller

Samen een kopje koffie drinken?
Ik kom graag bij u langs! Bel 06 3376 1854

Of stuur een mailtje